Tävling i Piluttas webshop

2009-04-3009:20:52
Ni har väl inte missat att om man registrerar sig på Piluttas webshop är man med och tävlar om en Nova Star t-shirt!! Men skynda er - idag är sista dagen för att få vara med i tävlingen!!!


[ bild från Pilutta ]
Postat av: Tess trött tokig morsa

hej hej, äntligen hemma ifrån sjukan...

så ikväll blir det en lugn hemma dag och en massa bloggar och läsa igen....



allt bra med dej??



kram

2009-04-30 KL. 20:41:39
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej vännen, hoppas du haft en fin valborg! Här sitter jag på jobbet men går hem om en timme, skönt! Hoppas på att övertala gubben till att grilla i kväll!



Hoppas ni haft en fin valborg, kram Jenny

2009-05-01 KL. 15:05:45
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Lena Severin

Nu var det flera dagar sedan du skrev

!!!

2009-05-03 KL. 21:57:07
Postat av: Jenny

Hej gumman! Åhh va somrigt det har blivit här, härligt! Men vart är dina inlägg ;) Hihi! Miss you! Men vet själv hur det är, tiden räcker inte riktigt till nu när våren kommit och man vill vara ute så mycket det bara går!!



Hoppas du haft en riktigt fin och härlig helg, sugen på att se bilder på hur ni fixat det hemma :) Vi har faktiskt inte haft sessan sovandes borta någon natt ännu, har lite ångest för det redan ;) men samtidigt så vore det skönt att få ha en riktigt lång sovmorgon någon gång framöver!



Men så skönt att det inte är många veckor kvar nu tills du är mammaledig igen, tiden kommer susa iväg! Va lyxigt det måste kännas nu när du jobbat ett tag och få komma igen och umgås med lilleman på heltid igen! Speciellt när det vankas sommar, sol och bad :) hihi! Hoppas ni hittar ett bra dagis också, svårt sånt där, känner ni någon som har barn som går på något av dagisställena? Här finns det i princip bara ett val av dagis, Astrids kusiner o sysslingar går också där så det kommer bli bra!



Jag såg på mammagalans hemsida att det finns 7 biljetter kvar, vore ju hur kul som helst om du också kunde gå på galan :D



Nu måste jag hoppa i säng, upp tidigt för att skjutsa bilen till verkstad! Sov gott och dröm sött :) Krams!



ps: och tack för stavningshjälpen, hihi i bland känns det som om man stavar fel fast man inte gjort det, märkligt! hihi!

2009-05-04 KL. 00:03:54
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera gärna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0