Recept efterlyses!
Ha en härlig fredag! Själv är man ledig! Lovely!
jag brukar försteka filén och sen sköra upp den och med gott man har hemma tex. svamp/vitlök/bacon eller soltorkadetomater/feta/sparris lite olja & kryddor sen baconlinda den & putt in i ugnen. Blir smarreglare & väldigt enkelt.
Gillar du ädelost? Då har jag ett grymt gott recept! Hojta till så kan jag maila! :)
Krångla inte till det...
Husmanskost är trendigt nu och gott och enkelt.
Skiva bara fläskfilén, platta till skivorna, bryn dem i en stekpanna och flytta över i en glasgryta eller liknande. Krydda gärna med vitlökssalt och Oregano.
Tillsätt 2-3 dl grädde (Beroende på hur mycket filé du har stekt) och häll i.
Fläskfilé är en "mjuk mat..." Låt puttra på spisen under svag värme i 15 min. Under tiden kan du steka upp lite hackad Bacon försiktigt (finns färdig-förpackad) och hälla i blandningen för sältans skull.
Sen kommer kicken! Pröva i stället med en vanlig potatismos (King Edward finns i paket/påsar som är väldigt bra oxå...)
I moset lägger du sedan (minst) en tesked riven pepparot (finns i små burkar från Svenson's. Där sitter komplementet! Rör om och servera. Enkelt och väldigt gott!
Själv brukar jag för övrigt gärna blanda i stekta bacon-bitar i potatismoset för att får en kick - och inte bara äta potatis eller den förhatliga pastan... :-)
Try it- You'll like it! :-)
// Lennart