Italiensk kycklingpasta
2009-03-03│19:26:08
Idag står det här på bordet! Har aldrig lagat rätten förr. Spännande! Nu är maten klar och vi ska precis sätta oss och äta!
__________________________________________________
I T A L I E N S K K Y C K L I N G P A S T A 4 port
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.
[recept samt bild hämtade ifrån Arla]
Trackback