Italiensk kycklingpasta

2009-03-0319:26:08

Idag står det här på bordet! Har aldrig lagat rätten förr. Spännande! Nu är maten klar och vi ska precis sätta oss och äta!

__________________________________________________

Italiensk kycklingpasta

I T A L I E N S K   K Y C K L I N G P A S T A    4 port

250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde


Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.



[recept samt bild hämtade ifrån Arla]


Kommentera gärna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0