Kors i taket!!!

2009-09-2121:03:08

Gissa vad jag har gjort ikväll?? Jag har banne mig varit iväg på ett spinningpass på Friskis & Svettis! Första gången på tio år som jag spinnar och första gången jag tränar överhuvudtaget på säkert tre, fyra år. Nog för att det var ett basicpass - men ändå!!! Och jag cyklade mig faktiskt igenom hela passet. Alltså - nä, jag stod absolut inte upp varje gång man skulle stå upp.. Det hade inte mina ben fixat. Då hade jag förmodligen trillat ihop i en liten hög och förmodligen även brutit en vrist eller två eftersom ju fötterna är fastspända på tramporna. Vilken syn det hade varit, hahaha.... MEN, jag trampade järnet istället för att stå upp!!

Min målsättning är att så här inledningsvis försöka komma iväg och träna åtminstone en gång i veckan, så att jag kommer igång lite. Få lite regelbundenhet. Vi får se om det håller... Ska testa lite olika träningsformer och se vad jag diggar mest. Men spinning är ju lite snällare mot min jäkla bäckenledssmärta som fortfarande kommer och går sedan graviditeten, jämfört med t.ex. jympa eller step up.

Nu sitter jag här hemma och svettar av mig lite och dricker en smoothie och knaprar på lite cashewnötter, innan jag ska ta en go, välförtjänt dusch.

Måste faktiskt säga att jag faktiskt är lite stolt över mig själv!!

Postat av: Heléne

Klart du ska vara stolt över dig själv!!! Borde oxå komma igång me nån sorts träning... blir inte ens promenader nu för tiden!



Klart du ska fortsätta me dina kollage!!! Vilken program använder du dig av?

KRAM

2009-09-21 KL. 22:11:18
URL: http://rosadagar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.



Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-22 KL. 01:21:03
Postat av: Frida

Kul att det fick så bra! Själv får jag verkligen en adrenalinkick av att träna, kommer nästan på mig själv att le ibland ... Tyckte det var kul även innan jag fick barn, men nu tycker jag det är så underbart att komma hemifrån en stund utan barn ...



Vi hörs!



Kram Frida

2009-09-22 KL. 09:30:21
URL: http://www.houseoffrida.blogspot.com
Postat av: Jenny

Åh hejja! Duktiga duktiga du!! Jag förstår inte varför det alltid ska vara så svårt att ta sig dit för när man väl är där så är det ju super kul!



Massor med varma kramar Jenny

2009-09-22 KL. 13:05:44
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera gärna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0