Dagis - och jobbstart - skjuts på framtiden...

2010-02-2122:45:51

Edwin har inte spytt sedan i fredags eftermiddag, då han spydde upp en portion yoghurt. Detta är dock det enda han spytt sedan torsdags morse kl. 6.30. Frid och fröj - BRA, då blir det dagis på måndag har jag och Christian tänkt hela helgen... Så imorse – då kom hela vällingen upp och ut över hela köksgolvet, bara en liten stund efter att han hade fått i sig den. Så jäkla ofräscht... Och dessutom gjorde han värsta läskiga nummer två på förmiddagen. Kanske lite mer info än ni vill veta, men ändå... hihi... Så nä, den lille mannens magsjuka är nog inte över, även om han verkar hur pigg som helst för övrigt. Det blir till att stanna hemma från dagis imorgon också och kanske även på tisdag - och har vi riktig otur (peppar peppar...) så blir det fler dagar om han inte blir stabil i sin lilla mage.


Postat av: Frida

Usch, inte nice att inskolning och jobbstart blir så försenat!! Men det är ju bara att se till att lilleman mår bra och gilla läget liksom (är ju jag annars så bra på att göra)!



Kramisar

2010-02-21 KL. 22:55:44
URL: http://www.houseoffrida.blogspot.com
Postat av: Ita

Ja visst e han söt! och så himla GLAD trots att han e sjuk! Milo blir aldeles stel när kameran kommer fram och allvarlig.... =(

Kram

2010-02-22 KL. 22:39:51
URL: http://itapitas.blogspot.com

Kommentera gärna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0