Ny vagn inhandlad

2010-02-0101:36:31

Om två veckor börjar inskolningen på dagis för Edwin. Sedan i våras har vi bara i vagnväg använt en paraplysulky - en Carena (läs mer HÄR). Vi känner dock att den inte räcker nu när det kommer bli dagliga, lite längre promenader till och från dagis. Vagnen är ganska skraltig och har noll dämpning, vilket säkert gör den ganska obekväm för Edwin. Funkar ju när man är på semester eller inte behöver gå så värst långa sträckor, men inte i längden...

Först hade vi nog tänkt att köpa en ny vagn, men när vi var och hälsade på på dagiset såg vi att vagnarna stod på utsidan av huset - alltså inte inne i ett vagnskjul eller liknande. Dock under tak. Då kände vi att vi faktiskt lika gärna kunde köpa en begagnad vagn. Eller - vi hade ju inte uteslutit den tanken innan, men nu blev det lite mer självklart att det nog faktiskt skulle bli tal om en begagnad istället.

Så idag (eller ja... igår...) kikade jag runt på Blocket. Och där va den!! En Emmaljunga Scooter av modell 2008 för en tusenlapp. Vi ringde säljarna och åkte hem till dem för att ta oss en titt på vagnen. Den var verkligen i riktigt gott skick. Man kunde knappt se att den var använd, förutom möjligtvis lite normalt slitage på däcken. Vagnen fick plats i vårt bagageutrymme i bilen och dessutom verkade Edwin gilla att sitta i den (detta visade han ännu mer tydligt när vi kom hem...). Så det rådde ingen tvekan - vi slog till!!

Postat av: Lena Severin

Ser ju jättefin ut!! För att inte tala om hur nöjd Edwin ser ut!!!

2010-02-01 KL. 13:33:08

Kommentera gärna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0