Fredagsmys av högsta klass!

2010-06-0601:19:12

Igår kväll (fredags alltså) var vi hembjudna till Frida, Jani & lilla Siri på middag i deras jättehärliga lägenhet. Vi kom dit vid 17.30 och fick varsin välkomstdrink - en riktigt fräsch Mango bellini! Vi snicksnackade och barnen busade. Jani var BBQ-master och tog plats på balkongen och började grilla. Efter ett tag var maten klar och det bjöds på ugnsbakade delikatesspotatisar, grillad lammfilé samt kalvytterfilé, en hemmagjord röra med cottage cheese smaksatt med finhackad tomat, gurka, lök och örter, tomatsallad med ananas och koriander, en härlig grönsallad med skogschampinjoner och cocktailtomater och lite annat smått och gott.... Vilken middag!!!! Jag njöt av varje tugga!!! Till det serverades ett gott cabernet souvignon.. Till dessert hade Jani gjort mascarpone- och limecrème med chokladtryffel och hallon och till drack vi en söt mousserande Asti. Mmmmmmmmmmmmmm...... Ja vi hade en helt fantastisk kväll med gudomlig mat och fantastiskt sällskap! Och vilket väder... Vi njöt av kvällssolen en stund på balkongen. En luftballong kom tyst flygandes förbi. Den höll nästan på att krascha in i Guldhedstornet... Men den hann lyfta precis innan masterna... Tornets besökare som stod utomhus applåderade åt stigningen, haha....

Det blev en ganska sen kväll för Edwin och Siri. De var trötta, det märktes. Men, någon gång kan ju även de små få vara upp lite senare än vanligt. Edwin kom i säng vid 22.30 och han sov faktiskt till kl. 8.40 imorse! Tacksamt!!

Hoppas snart att vi ska kunna bjuda in Frida, Jani och Siri på en lika trevlig tillställning som de bjöd på igår! Lovely!!!!

Postat av: Ita

Härligt med god mat i gott sällskap!

Krma

2010-06-06 KL. 09:07:50
URL: http://itapitas.blogspot.com

Kommentera gärna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0